Je winkelwagen is momenteel leeg!
Weekpakket van ma 3 t/m vr7 januari 2022

Bami Goreng van de “meisjes”
Benodigdheden; Zakje gesneden bami/nasi groenten van de “meisjes”, Pak mie nestjes, 500 gram bami/nasi vlees, ketjap manis, 1 pakje Conimex Bami Goreng, eieren, pindasaus, kroepoek
Bereiden; Kook de mie nestjes volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Neem een braadpan en smelt hierin wat boter. Bak de het bami vlees gekruid met peper en zout bruin. Doe er een scheut ketjap manis bij, vervolgens de bami groenten erbij. Lekker omscheppen en dan laten pruttelen tot het vlees gaar is. Tot slot het pakje Bami Goreng met een klein scheutje water toevoegen en nog 5 minuten laten pruttelen. Schep vervolgens de bami er doorheen en warm nog even door. Lekker een gebakken eitje erop met wat pindasaus en kroepoek en smullen maar ..
Witlof met ham en kaas in de bladerdeeg
Benodigdheden: struikjes witlof, plakjes ham en kaas, pakje bladerdeeg, geraspte kaas.
Bereiden: Snijd van de witlof het kontje en verwijder de buitenste bladeren. Wanneer de stronkjes witlof te groot zijn eventueel halveren. Kook de stronkjes witlof gaar en laat deze vervolgens in een vergiet uitlekken.
bladerdeeg, en leg de stronkjes naast elkaar in een ovenschaal. Bestrooi de pakketjes eventueel nog met wat geraspte kaas en doe ze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. En genieten maar …
Verse gekookte bietjes met uitgebakken spekjes en speklapjes
Benodigdheden; Gekookte bietjes van de meisjes, zakje spekreepjes, speklapjes, aardappelen.
Bereiden ; Ontvel de bietjes en rasp ze fijn. Zet ze in een pan op het vuur met een klein laagje water en verwarm deze. Kook de aardappels gaar. Bak de spekreepjes uit in een koekenpan zonder boter. Als ze bruin en krokant zijn uit de pan halen en even apart zetten . Kruid de speklapjes met peper en zout en wat kerriepoeder, doe hier wat ketjap manis over en meng goed door elkaar. Neem een pan en smelt hierin de boter en braad de speklapjes lekker bruin. Neem een bord en schep hierop de verwarmde bietjes, spekreepjes erover, aardappeltje en speklapje erbij en je eet je vingers erbij op !!!