Weekpakket van ma 24 t/m vr 28 april 2023

Bami van de “meisjes”

Benodigdheden; Pak mie nestjes, 1 zak gesneden bami groenten , 400 gram bami/nasi vlees, ketjap manis 1 pakje Conimex Bami Goreng, eieren, pindasaus, kroepoek     

Bereiden; Kook de mie nestjes volgens de gebruiksaanwijzing gaar.  Neem een braadpan en smelt hierin wat boter. Bak het bami vlees gekruid met peper en zout bruin. Doe er een scheut ketjap manis bij, vervolgens de gesneden groenten en de champignons. Lekker omscheppen en dan laten pruttelen tot het vlees gaar is.  Tot slot het pakje Bami Goreng met een klein scheutje water toevoegen en nog 5 minuten laten pruttelen. Schep vervolgens de bami er doorheen en warm nog even door. Lekker een gebakken eitje erop met wat pindasaus en kroepoek en smullen maar ..

Aardappeltjes uit de oven met sla en haricot verts

Benodigdheden; Aardappeltjes, grof zeezout, olijfolie

Bereiden; Verwarm de oven voor  op 175 graden. Snijd de aardappeltjes in partjes en leg ze op een grote bakplaat met bakpapier of ovenschaal . Besprenkel met olijfolie en bestrooi met grof zeezout.  Bak de aardappelpartjes in 40 minuten goudbruin en gaar. Schep ze wel een paar keer om. 

Heerlijk met een salade erbij, haricot verts en een lekker stukje vlees  

Loading...