Je winkelwagen is momenteel leeg!
WEEKPAKKET MA 8 T/M VR 12 AUGUSTUS 2022

Bami Goreng van de “meisjes”
Benodigdheden; Zakje gesneden bami/nasi groenten van de “meisjes”, bakje champignons , Pak mie nestjes, 400 gram bami/nasi vlees, ketjap manis, 1 pakje Conimex Bami Goreng, eieren, pindasaus, kroepoek Bereiden; Kook de mie nestjes volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Neem een braadpan en smelt hierin wat boter. Bak de het bami vlees gekruid met peper en zout bruin. Doe er een scheut ketjap manis bij, vervolgens de bami groenten erbij. Lekker omscheppen en dan laten pruttelen tot het vlees gaar is. Tot slot het pakje Bami Goreng met een klein scheutje water toevoegen en nog 5 minuten laten pruttelen. Schep vervolgens de bami er doorheen en warm nog even door. Lekker een gebakken eitje erop met wat pindasaus en kroepoek en smullen maar ..
“Kip in het pannetje”
Benodigdheden; 8 kipkarbonades/kippendijen of kipdrumsticks, zakje spekblokjes, 2 uien, 1 bos bospeen in stukjes gesneden, 1 klein blikje tomaten puree, 50 gr boter, olijfolie, 3 dl rode wijn, 3 dl kippenbouillon, zout en peper en kipkruiden. Bereiden; Neem de kip en kruid met peper en zout en wat kipkruiden. Neem een grote braadpan, doe de boter er in met een flinke scheut olijfolie en bak eerst de spekblokjes even uit. Haal ze uit de pan. Bak nu in hetzelfde braadvet de kip rondom bruin. Uit de pan halen en dan de uien , gesneden wortels 5 minuten aanbraden. Doe nu de wijn, tomatenpuree en de kippenbouillon in de pan en breng langzaam aan de kook. Doe nu de kip en het spek terug en laat langzaam een uurtje stoven tot de kip gaar is. Heerlijk met gebakken aardappeltjes erbij 😊
Stamppot rauwe andijvie
Benodigdheden; 1 ½ kilo geschilde aardappelen, 1 zak gesneden andijvie , 1 zakje spekblokjes, mayonaise, scheutje melk, lekkere Hollandse gehaktbal Bereiden; Schil de aardappelen en kook deze in een pan water met wat zout gaar. Bak ondertussen de spekblokjes uit. Als de aardappelen gaar zijn stamp ze tot een smeuïge puree met een scheutje melk en wat mayonaise. Schep daarna de spekreepjes erdoor en de rauwe andijvie er beetje bij beetje doorheen. Gehaktballetje erbij met een beetje jus – dit is zoooooo lekkerrrr