Je winkelwagen is momenteel leeg!
Vakantie week pakket 28 februari – 4 maart 2022

Deze week is het vakantie en dus tijd voor wat lekkere recept-ideetjes
Gevuld stokbroodje (4 personen)
Benodigdheden; 4 afbakstokbroden , 500 gram gehakt, 1 zakje Stroganoff gehaktkruiden, champignons, 1 rood uitje , plakjes tomaat, 1 ei, plakjes ontbijtspek, geraspte kaas. Bereiden; Oven voor verwarmen op 200 graden. Neem de afbakstokbroden uit de verpakkingen en snijd deze in de lengte vanaf de bovenkant een driehoek uit. Meng in een schaal de gehakt, met de kruiden en het eitje. Vul de stokbrood met het rauwe gehakt. Leg hier bovenop wat plakjes champignon, tomaat, uien ringetjes en bestrooi met geraspte kaas. Wikkel om met plakjes ontbijtspek en strooi hier nogmaals wat geraspte kaas over. Bovenkant formulier
Zet de broden in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 20-25 minuten.
PIZZAAAAAAAAAAA zelf je pizza versieren 😊
Benodigdheden; koelvers pizzadeeg inclusief tomatensaus, rucola sla , champignons, , paprika, rode ui, prei, tomaatjes, pizza geraspte kaas, rauwe ham of salami, geitenkaas of ham wat je zelf lekker vind.
Bereiden; Rol de pizzabodem uit volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Besmeer de bodem met de tomatensaus die erbij zit. Bekleed de pizza met de gesneden groenten; champignons, paprika, plakjes tomaat, ringetjes rode ui. Leg hier wat (rauwe) ham, salami of geitenkaas op. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en de pizza kaas. Zet in de oven en bak de pizza goudbruin en gaar. Een handje rucola op de afgebakken pizza geeft een extra lekkere smaak
Pasta Bolognese taart 😊 LEUKE VAKANTIE BEZIGHEID!
Benodigdheden; 1 SPRINGVORM , 500 gram Rigatoni pasta, zakje geraspte kaas, 1 liter tomatensaus (gezeefde tomaten, 1 rode ui, 1 preitje, 500 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 100 gram bacon reepjes, peper en zout, 2 theelepels Italiaanse kruiden, boter Bereiden; verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui en knoflook teentje, snijd de prei in smalle reepjes. Fruit dit aan in een koekenpan met een beetje boter. Voeg de bacon toe en bak 3 minuten mee Voeg dan ook het gehakt toe en rul dit bruin. Voeg de tomatensaus erbij en de kruiden. Breng op smaak. Kook ondertussen de Rigatoni beetgaar (el dente) Vet de springvorm in en verdeel iets minder dan de helft van de Bolognese saus over de bodem. Steek de Rigatoni er rechtop in en begin met een kring aan de buitenste zijde en werk zo naar binnen. Schep dan de rest van de saus erover en druk met een lepel wat in en rondom de Rigatoni. Bestrooi de bovenzijde met de kaas en bak de pastataart ca 15 minuten in de oven. Laat hem iets afkoelen voordat je de springvorm los haalt. Snijd lekkere taartpunten eruit en serveer met een frisse salade.
Fijne vakantie gewenst !!